All-Bouw_00

WERKEN BIJ
ALL-BOUW

Wij zijn mensen die bouwen voor mensen.

 

All-Bouw is een grote familie van vakmensen, verbonden in onze passie voor gebouwen en in onze toewijding aan kwaliteit en eerlijkheid. In alle communicatie en in elke keuze voel je waar we voor staan. Onze waarden vertrouwen , lef en souplesse, expertise en welzijn zijn onze fundamenten.

Restauratie_Brugge_Garenmarkt_2023.04_werf_stelling_02

Steen voor steen

We bouwen steen voor steen, op maat van de bouwheer. Maar ook figuurlijk bouwen we steen voor steen aan onze medewerkers. Bijscholing, functie gerelateerde opleidingen en persoonlijke ontwikkeling worden dan ook sterk aangemoedigd. We bouwen aan sterke mensen in een sterk, dynamisch bedrijf.

Geen hardselling

All-Bouw wil groeien De tevredenheid van de klant zien we graag vertaald in positieve cijfers. Maar we doen niet aan hardselling. Onze bouwadviseurs werken op basis van vertrouwen en technische kennis. Wederzijds vertrouwen is immers cruciaal voor een vlot verloop van het bouwproces.

2023_Kantoor_All-Bouw_Managementteam_Bouwplannen_Sfeerfoto
Sales_1

Familiaal karakter

We werken met aandacht voor het familiaal karakter van de relatie met zowel de medewerkers, de leveranciers, als de bouwheer. Respect voor onszelf en voor elkaar staat centraal. We zoeken steeds naar nieuwe manieren om collega’s bij elkaar te brengen, in de vorm van teambuildingactiviteiten of communicatiemomenten.

Bouwen aan dromen

De wil om de bouwheer oprecht te helpen en zijn bouwdroom waar te maken, drijft ons allemaal. Wie bouwt met All-Bouw kiest voor een totaalaanpak met een uitstekende service. We bieden dus steeds een luisterend oor, ook na oplevering. Eens een All-Bouwklant, altijd een All-Bouwklant.

OB_Kachtem_LR_19 kopie

 

Werken bij All-Bouw?

 

Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd naar wat All-Bouw uniek maakt als werkgever? Je ontdekt het hier.