AllBouw-37

SOLLICITEREN BIJ ALL-BOUW

Benieuwd hoe een typische sollicitatieprocedure eraan toe gaat bij All-Bouw?
We helpen je op weg met dit stappenplan. Zo kan je je alvast optimaal voorbereiden.

 

Let op, deze stappen zijn enkel van toepassing op sollicitanten voor de binnendienst. Voor sollicitanten voor de buitendienst (metser, ploegbaas, funderingswerker…) maken we vaak gebruik van een verkorte aanwerfmethode. 

icoontje6

Invulformulier

Je kan reageren op een vacature door het invulformulier in te vullen die je onderaan de beschrijving van de vacature vindt. Vergeet zeker ook je CV niet bij te voegen!

icoontje5

Bevestiging

Als we je sollicitatie hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Contacteer ons dan via onze contactpagina!

icoontje4

Kennismakingsgesprek

Als we je profiel vinden passen bij de openstaande vacature, nodigen we je uit voor een verkennend gesprek. Je krijgt een eerste indruk van onze firma en wij leren ook jou beter kennen.

 

We verwachten van jou een toelichting van je loopbaan en overlopen je CV. Tijdens dit gesprek vertellen we je daarnaast uiteraard ook meer over waar All-Bouw precies voor staat.

icoontje3

Vervolggesprek

Is het kennismakingsgesprek goed verlopen? Dan volgt een tweede persoonlijk gesprek waarbij dieper wordt ingegaan op de jobinhoud. We bespreken de vaktechnische aspecten en je maakt eventueel al kennis met directe collega’s of leidinggevenden waar je nauw mee zal samenwerken.

icoontje2

Online vragenlijst

Laat je een goede indruk bij ons achter, dan brengen we je in contact met een extern rekruteringsbureau. Je vult een online vragenlijst in die leidt tot een jobgerelateerde potentieelsanalyse. De resultaten van deze analyse vormen de basis voor een finaal diepgaand en persoonlijk gesprek.

icoontje1

Finaal gesprek

Het finale en laatste gesprek verloopt ook via het extern rekruteringsbureau. Krijgen we van hen een positief advies, dan verwelkomen we jou graag binnen het All-Bouw team! Nu rest enkel nog het ondertekenen van het arbeidscontract.

2023_Kantoor_All-Bouw_Sales_Tijl_Bouwplannen_Sfeerfoto_09

Waarom deze intensieve oefening?

Een goede en persoonlijke relatie met de collega’s vinden we bijzonder belangrijk, de aanwervingspolitiek is dan ook grondig. Intekenen op een (nieuwe) job doe je niet elke dag. De analyse zorgt ervoor dat er een goede match is met elkaar en met het team en dat we vooraf al bijzonder zeker zijn over de slaagkansen van de samenwerking. Schrik niet, deze wervingsmethode kan bijzonder snel gaan! Langer dan één of twee weken hoeft dit vaak niet te duren.

Heb je een vraag?

 

Heb je een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen, ook niet als het over een spontane sollicitatie gaat. We houden van initiatief en telefonisch contact is daarvan een teken.