all-bouw-no-tag-white

New one in the family: Het All-Bouwhuis

Donderdag 5 september :

Het is bijna zover! Morgen komt Liquid Society met het (héél erg) lang verwachte marketingconcept voor onze kijkwoning/belevingskantoor/…

 

Vrijdag 6 september 15u12:

Het ALL-BOUWhuis is geboren! Het is een bijna genderneutraal belevings- en informatiecentrum dat zweeft tussen totaalaannemer All-Bouw en een volledig onafhankelijk bouwinformatiecentrum.

Als trotse ouders zullen we ervoor moeten zorgen dat het kleren, eten en drinken krijgt (lees: aankleding en invulling van het belevingscentrum), dat het groeit en bloeit (lees: dat we er blijvend aan werken) . Zoals een kind verdient het veel liefde en aandacht, maar zal het meer dan waarschijnlijk ook energie wegzuigen (het klinkt als een echte baby).

 

Maandag 9 september:

Concept grafisch verwerkt in de mailing voor het event van 24 september. We leven tussen kant en wal nu: we hebben iets maar eigenlijk nog niets. Van lucht iets tastbaars maken is een uitdaging om U te zeggen. We zullen de bestaande ruimtes uitwerken, zodat bouwplannen geen lucht blijven. We maken het idee tastbaar. Dat wil zeggen: héél véél stalen, héél véél prentjes, een moodboard, véél plannen, véél ontwerpen, en alles info over het voortraject (best dat ik ooit nog lesgegeven heb, het voelt als een gigantische lesvoorbereiding)

 

Donderdag 12 september:

Brainstorm betreffende de invulling van de ruimtes is een feit. Nu nog concretiseren, lees: de drukker zijn telefoon roodgloeiend zetten (alvast bedankt Ludo, you’re the best! x), folders maken, stappenplan uitwerken, clipboards bestellen, de sportruimte inpalmen, naar de IKEA gaan (uitstapje onder collega’s?) of er toch maar op vertrouwen dat Simon misschien zelf iets in elkaar timmert op zondag tussen 13u en 17u? Ondertussen hebben we ook al onze deadline: Nieuwbouwzondag 20/10/2019. Jawel, 2019. Je leest het goed.

 

Benieuwd? Spring eens binnen, wij hebben koffie! :-)

 

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

All-Bowuhuis_Web_02