all-bouw-no-tag-white

Mijn werk is een echte verslaving

We konden Guy, de werfleider bij All-Bouw, strikken voor een gesprek. Een technisch vakman in hart en nieren, met een flinke dosis ervaring in de bouwwereld. Bovendien is hij ook een sportieve fietsliefhebber in zijn vrije tijd. “Ik ga heel vaak fietsen en elk weekend ga ik wandelen in het bos met mijn hond. Maar mijn grootste hobby, dat is mijn werk. Dat is een echte verslaving.”

 

Waakzame werfleider

 

Guy zorgt er als werfleider voor dat alles op de werf juist, veilig en volgens planning verloopt. Dit vanaf de fundering tot en met de afwerking. “Bij problemen of moeilijkheden op de werf, ben ik het aanspreekpunt”, aldus Guy. “De verdeling tussen mijn werk op kantoor en mijn werk op de werf is ongeveer 50/50, en ik doe beide even graag.”

 

Een passie voor de bouw

 

De interesse in de bouwsector kwam er door het bedrijf van zijn vader. “Ik werkte 18 jaar in het bouwbedrijf van mijn vader, en daarna heb ik het bedrijf samen met mijn broer voor 17 jaar verdergezet.” Een hele rugzak aan ervaring dus, wat volgens Guy een vereiste is voor de job die hij nu uitoefent. “Alles staat of valt met ervaring.”

 

Toch blijft hij elke dag bijleren. “Wat ik vooral al heb bijgeleerd bij All-Bouw is hoe te communiceren met een team van metsers. De manier van aanpak bij het leiden van een jongere generatie metsersploeg.”

 

Volgens Guy zijn er geen mindere kanten aan de job. “Ik heb dit al altijd graag gedaan. Ik doe graag het papierwerk, maar aan de andere kant sta ik ook graag op de werf. De variatie tussen de twee is de perfecte combinatie voor mij.”

 

Kwaliteit leveren, dat is het belangrijkste

 

Waarin Guy zich wil onderscheiden binnen het bedrijf? “Kwaliteit,” antwoordt hij zonder twijfel. “Ik haal er enorm veel voldoening uit om te zorgen voor kwaliteit.

Een klant die je komt zeggen dat hij tevreden is met het geleverde werk, dat is fantastisch, de grootste voldoening die je kan krijgen.

Voortdurend zoeken naar verbetering is een belangrijk onderdeel van de job. “Als ik iets zie op een werf, ook al is het zaterdag of zondag, dan neem ik daar foto’s van om onze werkwijze te verbeteren of te vereenvoudigen.” (lacht)

 

Ook zo’n passie voor de bouwsector? Kriebelt het bij jou ook om een job te doen waar je hart in ligt? Ontdek hier onze vacatures.

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

Guy, werfleider bij All-Bouw