all-bouw-no-tag-white

Meet Chloé, de wederhelft van onze zaakvoerder Simon.

Chloé heeft een talenknobbel. Ze studeerde af als vertaler-tolk en is Master in de Meertalige Communicatie. Van haar jaren in het onderwijs als leerkracht draagt ze nog de liefde mee voor werken met jonge mensen. Dat laatste zet ze nog regelmatig in bij All-Bouw.

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen in het team zichzelf mag en kan zijnChloé heeft na 2 jaar bij All-Bouw nu wel haar ‘draai’ gevonden in het bedrijf. Ze kijkt terug op een positieve inwerkingsperiode. En dat heeft veel te maken met de fijne All-Bouwcollega’s. “Ik vind het heel belangrijk dat iedereen in het team zichzelf mag en kan zijn. In het huidige All-Bouwteam is dat ook zo. Simon heeft daar sinds 2013 erg hard aan gewerkt. Ook al ben ik Simons echtegenote, ik wil àbsoluut niet gezien worden als ‘de vrouw van de baas’. Ik ben Chloé, en ik wil mijn eigen ding kunnen doen binnen het bedrijf“

Stilstaan is achteruitgaan

‘Stilstaan is achteruitgaan’, dat is bij Chloé het motto. “Ik ben graag inhoudelijk van alles op de hoogte binnen All-Bouw. Ik heb de drang om telkens beter te worden. Dat was ook wel nodig, want ik wist niets. Elk half jaar volg ik een opleiding om nieuwe inzichten te krijgen. Vorig jaar volgde ik de cursus ‘van aannemer tot projectontwikkelaar’, in het najaar van 2018 volgde een cursus Google AdWords en Google Analytics, in het voorjaar van dit jaar een opleiding in efficiëntie. Op korte termijn wil ik volledig thuis zijn in de (online) marketing. De volgende stap is een opleiding management en het juridische aspect van grondaankoop en vastgoed” Bij Chloé moet het vooruitgaan

 

Chloé startte aan het onthaal. Dat behelst het ontvangen van bezoekers, de telefonie, de leadverwerking, maar ook het administratieve werk voor de goedkeuring van de bouwvergunning. Voor deze job moet je een echte duizendpoot zijn. “Je moet er je hoofd bij kunnen houden. Iets in één keer afwerken lukt vaak niet”, vertelt ze. Goed kunnen switchen van de ene naar de andere taak, met de nodige concentratie erbij, is een must.

 

Begin 2019 veranderde de inhoud van Chloés job. Nu concentreert Chloé zich volledig op de driehoek tussen het administratieve werk voor de bouwvergunning, de marketing, de leadgeneratie en -opvolging. Het onthaal werd overgedragen aan Lotte.

Zolang er niet moet worden gerekend, doe ik alles graagWat zijn de leuke kanten aan de job? Daarover hoeft Chloé niet lang na te denken: “Ik heb bij All-Bouw de vrijheid om mijn job een eigen invulling te geven. Iets wat niet goed functioneert, moet aangepakt worden. Schuiven met de puzzelstukken om All-Bouw efficiënter te doen ondernemen, daar haal ik veel voldoening uit. Zolang er niet moet worden gerekend, doe ik alles graag wat er voor mij gelegd wordt”, voegt Chloé lachend toe.

Werken met jonge mensen is fantastischChloé neemt nog het één en ander mee van haar vorige beroepsleven. “Werken met jonge mensen is fantastisch. Ik stimuleer iedereen om open te staan voor jobstudenten en stagiaires op de werkvloer. De bouwsector kan goed opgeleide jonge mensen goed gebruiken! Lesgeven is mijn DNA, daarin ben ik goed. Ooit wil ik mijn kennis vanuit All-Bouw nog in die zin inzetten”

 

Bezit jij ook zo’n drive om het beste van jezelf te geven binnen een team van topcollega’s? Bekijk hier snel onze vacatures!

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

Simon en Chloé_WEB
2019.07 chloé_01