all-bouw-no-tag-white.svg

Deel dit artikel:

Kim wordt onze nieuwe werkvoorbereider

In 2017 verwelkomden we Kim als assistent-projectleider in ons team. We groeiden zo hard en het aantal op te volgen projecten werd zo omvangrijk dat projectleider Stijn behoorlijk wat grijze haren begon te krijgen. Op de toenmalige planningsdienst, die niet meer was dan enkele bureau's op het tussenverdiep (met bijpassende jaren zeventig vinylvloer), werd ze het eerste aanspreekpunt van de klant en de onmisbare schakel tussen afdeling planning en de bouwheer. 

 

Intussen telt onze vernieuwde planningsdienst vijf (!) personen. All-Bouw groeit en Kim groeit intern mee als werkvoorbereider. Ze snelt collega Piet ter hulp, zodat hij zich ten volle kan richten op calculatie.

In eerste instantie zag ik mezelf niet als werkvoorbereider. De job van assistent-projectleider doe ik immers heel graag, intern solliciteren kwam gewoon niet bij me op. Toen bleek dat de job van werkvoorbereider moeilijk in te vullen was en ik door mijn kennis van de planningsdienst helemaal mee ben met wat er gebeurt op de werf, vielen de puzzelstukjes in mekaar. Een nieuwe wending in mijn carrière, en dat met dezelfde leuke collega's: win-win!


We zijn dus (dringend) op zoek naar een assistent-projectleider om Kim haar stoel te kunnen vullen. Ben je:
 

  • Sterk in communicatie, zowel geschreven als telefonisch
  • Empathisch
  • Een multitasker

... en heb je affiniteit met de bouwsector? Op zoek naar een uitdagende job met warme collega's en goede koffie? Laat van je horen!

 

-- VACATURE INGEVULD -- 

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

YD1_6788.jpg
DSC08286.jpg
All-Bouw_PlanningFlexCalculatie_09.jpg
All-Bouw_Keuken_18.jpg