all-bouw-no-tag-white

Interview met bouwadviseur Tijl

Maak kennis met onze nieuwe bouwadviseur, Tijl!

 

Kan je je jezelf even voorstellen?

 

Ik ben Tijl Buyse, 31 jaar. Ik woon in Harelbeke. Ik heb Marketing gestudeerd aan de KATHO (nu VIVES) in Kortrijk. Daarna heb ik nog een jaartje in Gent vertoefd, waar ik KMO-management studeerde. Ik heb dus twee bachelor diploma’s.

 

Mijn voornaamste hobby naast het werk is minivoetbal. Ik speel in twee ploegen: één in Gullegem en één in Rollegem-Kappelle (Ledegem). Ik ben de spits, want ik maak graag de goals. Maar ik kan niet zeggen dat ik daar altijd even goed in slaag. (lacht) Maar ik doe het puur voor het amusement. Het is amateurvoetbal, met vrienden. En dan drinken we achteraf natuurlijk ook nog eentje.

 

Kan je jezelf omschrijven in één woord?

 

Het is moeilijk om één woord uit te kiezen. Maar als het dan toch één woord moet zijn, dan zou ik kiezen voor 'enthousiast'.

 

Hoe ben je bij All-Bouw terechtgekomen?

 

Via Yoeri (ook bouwadviseur bij All-Bouw). We hebben vroeger nog bij een ander bedrijf samengewerkt. Yoeri vertelde mij dat er een openstaande vacature was. Hij heeft me toen voorgesteld aan Simon, de zaakvoerder, waarna ik na een telefonisch gesprek werd uitgenodigd bij All-Bouw. Ik vond het eerste gesprek meteen heel aangenaam en het heeft me overtuigd om de sprong te wagen bij All-Bouw.

 

Wat is je bijgebleven over je eerste weken bij All-Bouw?

 

De sfeer zit hier heel goed. All-Bouw is een echt familiebedrijf, en dat merk je in hoe er met elkaar wordt omgegaan.

 

Daarnaast word je hier als werknemer ook echt verwend. Dat merk je bijvoorbeeld aan de volledig vernieuwde keuken, het aanbod aan gezond fruit, goede koffie en thee… Dat zijn kleine dingen, maar dat maakt het echt leuk.

 

Er wordt hier ook echt geïnvesteerd in de toekomst. Daarvan zijn de nieuwe kantoren die nu worden gebouwd een mooi voorbeeld. Ze kijken hier altijd naar ‘verder, meer, beter’.

 

Ook de leuke initiatieven zoals ‘Vettige Vrijdag’ (een maandelijks communicatiemoment op vrijdag met de binnendienst, waarbij 'vettige' pizza wordt gegeten) vind ik echt top!

 

Tijl aan het werk op Nieuwbouwzondag in een All-Bouw nieuwbouwwoning in Roeselare.

 

Wat is je ambitie voor de komende 5 jaar?

 

Mijn ambitie voor de volgende 5 jaar is natuurlijk mijn job succesvol uitvoeren. Ik wil me graag verder ontwikkelen in de verkoop, en daaropvolgend ook huizen kunnen verkopen die echt aansluiten bij de behoefte van de klanten. Ik kijk er naar uit meer ervaring op te doen in de bouwsector om zo de klanten goed advies te kunnen geven bij hun beslissingen over hun nieuwe woning.

 

Heb je een levensmotto dat je graag wil delen met anderen?

 

Mijn levensmotto is ‘geniet van het leven’. Pluk de dag, ook al is dat niet altijd evident om het in de praktijk om te zetten. In dezelfde lijn vind ik het belangrijk om hard te werken, en voldoende geprikkeld te worden in je job. Dat kan bijdragen tot je geluk. Maar je mag ook niet elke dag te veel stress ervaren.

 

Mensen kopen vaak maar één keer in hun leven een huis, en dan wil je natuurlijk dat die mensen tevreden zijn met hun aankoop. Dat zorgt voor een bepaalde druk. Maar ook wel voor een drive.

 

Maar een beetje adrenaline, dat heb ik nodig in mijn job zodat het boeiend blijft. ;-)


Benieuwd naar de openstaande vacatures bij All-Bouw? Ontdek ze hier. 

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

Tijl, bouwadviseur bij All-Bouw