all-bouw-no-tag-white.svg

Deel dit artikel:

Ik maakte me zorgen dat ik niet meer bij All-Bouw ging kunnen werken

Sinds begin november is onze collega Kenny terug aan het werk bij onze bouwfirma. Sinds halfweg maart viel het werk voor Kenny even stil, want zijn lichaam liet het niet meer toe.

 

Een rugblessure, gevolgd door een operatie aan de rug, zorgden ervoor dat onze grondwerker een tijdje op ziekteverlof moest. Leuk is anders, want stilzitten staat namelijk niet in Kenny’s woordenboek. ‘Je kan wel eens naar televisie kijken, maar dat word je ook beu na een tijdje. En vrienden zijn ook aan het werk, dus het wordt snel heel saai als je niets kan doen.’

 

Als grondwerker realiseerde Kenny de vloerplaten van onze woningen. Dat is het plaatsen van rioleringsbuizen, bekisting en wapeningsnetten, waarna de vloerplaat wordt gestort. Ook het plaatsen van regenwaterputten en de aansluiting verzorgen op het rioolstelsel hoorde tot het takenpakket. Een job die Kenny met hart en ziel deed.

 

Ik maakte me zorgen dat ik niet meer bij All-Bouw ging kunnen werken. Ik wist niet of ik ooit nog de job zou kunnen uitoefenen die ik voorheen deed. En ik werk net heel graag bij All-Bouw.

Na een overleg met Simon (zaakvoerder bij All-Bouw) werd besloten dat Kenny bij ons ging blijven werken, maar met aangepast werk. Een andere invulling van zijn job, met minder fysiek zwaar werk, zorgde ervoor dat Kenny bij ons kon blijven. ‘Nu ben ik verantwoordelijk voor allerlei klusjes; dat gaat van het opzetten van beursstanden, het plaatsen van herassen tot het uitvoeren van kleinere karweitjes op onze werven. Kortom, een belangrijke schakel die we hier bij All-Bouw onmogelijk kunnen missen!

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

Kenny, werknemer bij All-Bouw