all-bouw-no-tag-white

Annulatie Nieuwbouwzondag 2020

Alle voorbereidingen werden getroffen. We investeerden in reclame, mondmaskers en zelfs extra vuilnisbakken. Anders dan anders, maar het ging ons lukken.

 

Maar…

 

Nieuwbouwzondag is meer dan hoge bezoekersaantallen en een leuke rondleiding. Het is meer dan dat kwartiertje in de woning. Het is ons team die al een dikke maand samenwerkt om die dag tot een succes te maken. Het is Stijn die, samen met zijn 3 collega’s op de planningsdienst, zorgt dat alle werken net voor de geplande datum worden afgerond. Het is de metsersploeg van Detlef en Co die alle materiaal van onze kantoren naar de werven brengt en daar als volleerde interieurstylisten alles uit de kast halen. Het is Katrien, die de goodiebags vulde, het is Lisa, die tot grote ergernis van haar collega’s al weken de printer bezet houdt. (De informatiefiches moeten immers worden gedrukt…)

Het is Lotte, die alle door jullie ingevulde fiches registreert. Het is Yoeri en Tijl, die jullie, indien gewenst, nog even contacteert voor een vervolgafspraak. Het is het voltallige team die, de week voordien, de koppen samenbuigt over de perfecte ontvangst. Het is de bloemist die langskomt met haar mooiste planten, Veronique en de kuisploeg die zorgt voor een vlekkeloos geheel. Het is teamwork, samen met ons twintigkoppig team.

 

Nieuwbouwzondag is meer dan een één-op-één moment. Hoe hard we ook met de Dettol probeerden te zwaaien, op een moment dat we alles op alles zetten om onszelf en jullie veilig te houden lijkt het bijzonder onrespectvol naar onze medewerkers en klanten om aanstaande zondag zomaar onze deuren open te gooien.

 

Kiezen is verliezen. Hoewel Nieuwbouwzondag officieel nog doorgaat, kiezen wij voor veiligheid en gezondheid.

 

Ons hart bloedt bij het idee dat we opnieuw een evenement aan onze neus moeten laten voorbijgaan. All-Bouw is echter meer dan harde cijfers en verkoop, het is een familiebedrijf waar mensen voorop staan.

 

 

Spreekt een job bij All-Bouw jou ook wel aan? Bekijk dan hier onze vacatures!

 

2020_Nieuwbouwzondag_02
Nieuwbouwzondag_ConcepthuisInMeulebeke_Lot3_01
Nieuwbouwzondag_Het-All-Bouwhuis_02
Nieuwbouwzondag_MaatwerkNieuwbouwvillaInKortrijk_01
Nieuwbouwzondag_MaatwerkNieuwbouwwoningInHandzame_01_DRIP