all-bouw-no-tag-white

Getuigenissen

"De 3 ondernemerstips van Chloé"

Chloé studeerde af als vertaler-tolk en is Master in de Meertalige Communicatie. Van haar jaren in het onderwijs als leerkracht draagt ze nog de liefde mee voor werken met jonge mensen. Dat laatste zet ze nog regelmatig in bij All-Bouw, het bedrijf gesticht door haar schoonouders. All-Bouw verkavelt en bouwt een- en meergezinswoningen op maat in West- en Oost-Vlaanderen. Chloé is Office Manager en concentreert zich daarbij momenteel op personeel (omkadering) en communicatie (digitalisering en automatisering v/d flows), kwaliteit (bedrijfsprocessen) en prospectie (bouwpartners). Ze is lid van Artemis Zuid-West-Vlaanderen.

"Vrouwen in de Bouw!"

Vrouwen in de bouw: Bij All-Bouw is het eerder regel dan uitzondering. Onze sterke equipe vrouwen haalde onlangs de krant.

"All-Bouw als werkplek in architectuurmagazine Plan12"

Het architectuurmagazine Plan12 wijdde een artikel aan de herbestemming van All-Bouws' bedrijfssite. In een interview met architect Pieter Verfaillie wordt verteld hoe het nieuwe wonen en werken bij ons wordt geïmplementeerd.

"Annulatie Nieuwbouwzondag 2020"

Kiezen is verliezen. Hoewel Nieuwbouwzondag officieel nog doorgaat, kiezen wij voor veiligheid en gezondheid.

"New one in the family: Het All-Bouwhuis"

Wij presenteren u: het All-Bouwhuis. Een belevings-en informatiecentrum dat zweeft tussen totaalaannemer All-Bouw en een volledig onafhankelijk bouwinformatiecentrum.

"Meet Chloé, de wederhelft van onze zaakvoerder Simon. "

Chloé leerde Simon kennen in 2004. Ondertussen hebben ze samen twee flinke zonen, Louis (6) en Thijs (3). In 2017 besloot Chloé – na 9 jaar in het onderwijs - om in het bedrijf te stappen.

"All-Bouw zet de allereerste marketingcampagne op"

‘We zullen er tijdig aan moeten beginnen!’ We waren vastbesloten: het ging ons niet gebeuren dat we nadien moesten toegeven dat we ‘te laat’ waren gestart. Officieuze deadline: een marketingcampagne starten in augustus 2019. Onze allereerste echte.

"Interview met bouwadviseur Tijl "

Maak kennis met onze bouwadviseur, Tijl!

"Mijn werk is een echte verslaving"

Een gesprek met Guy, een technisch vakman in hart en nieren en een flinke dosis ervaring in de bouwwereld.