Werkgever_01

JOUW NIEUWE WERKPLEK

Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd naar wat All-Bouw uniek maakt als werkgever? Je ontdekt het hier. 

 

 

 

2023_Teamfoto_03

Één team

Een team = een gezellige groep die goede collegiale relaties hoog in het vaandel draagt. Daarom organiseren we een op regelmatige basis een ‘Toolbox’ voor de buitendienst / ‘Vettige Vrijdag’ voor de binnendienst: een communicatiemoment met al je collega’s, gepaard met koffiekoeken of ‘vettige’ pizza.

 

Teambuildings

Op regelmatige basis worden er teamversterkende activiteiten georganiseerd. 
 

  • Teambuildings voor het bouw-en kerstverlof
  • Familiedag
  • Complimentendag
  • Samen sporten over de middag
  • Warmste week
  • ...
Teambuilding
Porotherm_opleiding_1

Opleidingen

We moedigen het volgen van opleidingen sterk aan. Je krijgt bij ons de ruimte om je ten volle te ontwikkelen in jouw job.

 

Moderne werkomgeving

Vernieuwde kantoren en keuken, maar ook een vernieuwde en ruime ontspanningsruimte met golfbiljart en grote tuin. Nieuwe kleedruimte en douches, om je na je dagtaak om te kleden en indien gewenst te douchen voor het naar huis te vertrekken. Of om te douchen na een sportmomentje over de middag.

AllBouw-122
AllBouw-98

Flexibel en ergonomisch werken

All-Bouw zet volop in op een ergonomische werkomgeving in de ruimste zin van het woord. Naast een ergonomische werkplek met zit-stabureau's is er een verhoogde focus op beweging en mentaal welzijn. Dankzij ons flex-systeem met glijdende uren en thuiswerkmogelijkheden wordt een gezonde werk-privé balans ondersteund. Een win-win voor beide partijen!

Een maatschappelijke rol

Als onderneming vinden we het belangrijk om ook op maatschappelijk vlak bij te dragen. Zo zijn we sinds jaar en dag trouwe sponsor van de Jonge Renners en kunnen lokale verenigingen voor hun evenement rekenen op ons springkasteel. We slaan de brug tussen de schoolbanken en het werkveld door op regelmatige basis deel te nemen aan Vlajo 'ondernemers voor de klas'. Waar mogelijk ondersteunen we stagiairs of verwelkomen we scholen voor een kijkje achter de schermen van een dynamische bouwfirma. Wij zijn immers mensen die bouwen voor mensen.

Campagnebeeld

 

Werken bij All-Bouw?

 

Wij zijn mensen die bouwen voor mensen. Ontdek hier de waarden en normen van All-Bouw.

 

Overtuigd?

 

Bekijk hier onze openstaande vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team.

 

Heb je een vraag?

 

Heb je een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen, ook niet als het over een spontane sollicitatie gaat. We houden van initiatief en telefonisch contact is daarvan een teken.