all-bouw-no-tag-white.svg

Achter de schermen

IMG_20200117_122021.jpg

Spiegelboodschap

We ontvingen een leuke spiegelboodschap van een onbekende afzender
2020.03.04 barnumopbezoek_01.jpg

Barnum op bezoek

Opnieuw jong volk over de vloer! Barnum kwam woensdag 4 maart op bezoek in functie van het studiekeuzetraject. Van alle voorlaatste- en laatstejaars schreven 15 meisjes (was de bouw geen mannenwereld?) zich in voor het All-Bouwbezoek. Na een inleiding over ondernemerschap volgde een meet&greet met enkele medewerkers om te eindigen met tips rond solliciteren. We bedanken de school voor de vlotte organisatie en de leuke attentie.
IMG_20200125_211407.jpg

Roeselare Awards 2019: Genomineerd in de categorie Renovatie

All-Bouw werd genomineerd voor de Roeselare Awards in de categorie renovatie 2019. Een avond om niet te vergeten!
DSC_1641.jpg

Teambuilding: Paintball

Onze verlofinzet gaat traditioneel gepaard met een teambuildingsactiviteit. Omdat er nog steeds werd gepraat over de beruchte paintballsessie van enkele jaren geleden, was het tijd voor een revanche!
All-Bowuhuis_Web_02.jpg

New one in the family: Het All-Bouwhuis

Wij presenteren u: het All-Bouwhuis. Een belevings-en informatiecentrum dat zweeft tussen totaalaannemer All-Bouw en een volledig onafhankelijk bouwinformatiecentrum.
2019 marketingteam _ WEB.jpg

#Eveneenmarketingcampagneopzetten …

‘We zullen er tijdig aan moeten beginnen!’ We waren vastbesloten: het ging ons niet gebeuren dat we nadien moesten toegeven dat we ‘te laat’ waren gestart. Officieuze deadline: een marketingcampagne starten in augustus 2019. Onze allereerste echte.