all-bouw-no-tag-white

Achter de schermen

IMG_20220221_140323 WEB

Porotherm Dryfix Aannemer

All-Bouw behaalde met de afdeling Planning-Uitvoering het certificaat ‘Porotherm Dryfix Aannemer'.

Porotherm Dryfix is een baanbrekende bouwtechniek voor de bijhorende Porotherm lijmstenen. Werken met deze techniek, waarbij stenen op mekaar worden gelijmd, is tijdsbesparend en efficiënter dan de traditionele verwerking met mortel. Dit betekent in de praktijk vooral sneller, beter en efficiënter bouwen. Alles over het Porotherm Dryfix-systeem lees je op de website van Wienerberger.

De opleiding van Wienerberger ging gepaard met een theoretisch en praktisch luik. We zijn dan ook trots om onze certificering als Wienerberger Porotherm Dryfix partner te hebben behaald!
Scherm­afbeelding 2023-02-24 om 16.51.22

De 3 ondernemerstips van Chloé Van Eecke

Chloé studeerde af als vertaler-tolk en is Master in de Meertalige Communicatie. Van haar jaren in het onderwijs als leerkracht draagt ze nog de liefde mee voor werken met jonge mensen. Dat laatste zet ze nog regelmatig in bij All-Bouw, het bedrijf gesticht door haar schoonouders. All-Bouw verkavelt en bouwt een- en meergezinswoningen op maat in West- en Oost-Vlaanderen. Chloé is Office Manager en concentreert zich daarbij momenteel op personeel (omkadering) en communicatie (digitalisering en automatisering v/d flows), kwaliteit (bedrijfsprocessen) en prospectie (bouwpartners). Ze is lid van Artemis Zuid-West-Vlaanderen.

Dit zijn haar 3 tips:
1 Neem je eerdere ervaringen mee in je ondernemerschap
2 Laat je coachen
3 Creëer je eigen (wereld)wijde web.

Voor het volledige artikel:​​​
https://artemis.be/nieuws-artikelen/de-5-ondernemerstips-van-chlo%C3%A9-van-eecke
IMG-20230210-WA0027 kopie

Gala Gouden Baksteen - Nominatie categorie 'werkgever'

Genomineerd worden voor de Gouden Baksteen, categorie ‘werkgever’, is een hele eer. Op de gala-avond van Bouwunie bleef het bij een nominatie, maar met het meest fantastische team én een enthousiaste, supporterende achterban hebben we - naar ons gevoel - toch de hoofdprijs gewonnen
DSC06870

Stagiair Seppe op werf Garenmarkt

In februari kwam stagiair Seppe langs om de kneepjes van het vak te leren. Hij werd onmiddellijk op de proef gesteld, want Seppe mocht meehelpen aan de restauratiewerken op de Garenmarkt.
IMG_20230120_130500

Vettige vrijdag

Een meeting met de volledige binnendienst van All-Bouw? Dat doen we met pizza natuurlijk!
BOW-11019-gouden-baksteen-2023-social werkgever p2

All-Bouw genomineerd als Werkgever van het jaar

Als enige West-Vlaams bedrijf werd de Roeselaarse totaalaannemer All-Bouw genomineerd voor De Gouden Baksteen categorie Werkgever, een initiatief van de Bouwunie. 

Door het toenemend aantal medewerkers is het bedrijf zich sinds 2013 steeds bewuster geworden van zijn rol als ‘werkgever’. Het bouwbedrijf bespreekt persoonlijkheidsanalyses bij aanwerving en zet jobcoaches en medische consulenten in tijdens de loopbaan. Ondertussen is het team uitgegroeid tot een 30-tal medewerkers en een 150-tal personen via onderaannemers. 

Eén van All-Bouws medewerkers drukt het zo uit: “Wat het team binnen All-Bouw uniek maakt, is dat we allemaal dezelfde waarden hebben. We communiceren dan ook op dezelfde manier en we trekken allemaal aan hetzelfde zeel”.