Wij zijn mensen
die bouwen
voor mensen

2023_Teamfoto_02

 

All-Bouw bouwt als totaalaannemer aan gebouwen. Of ze nu nog te ontwerpen zijn als nieuwbouw, energetisch te renoveren vallen of te restaureren zijn als erfgoed. Zowel de investeerder als de particulier kan bij All-Bouw terecht voor de bouw van één- of meergezinswoningen.

 

Het All-Bouwteam bestaat uit een 25-tal gedreven collega’s, elk specialisten in hun domein. All-Bouw heeft eigen metsers en een eigen renovatieploeg. Samen met de vaste bouwpartners hebben wij dagelijks meer dan 100 mensen actief op en rond onze werven. We zijn ervan overtuigd dat alles start bij jezelf, daarom loont het ook de moeite om proactief jezelf te verzorgen op heel veel vlakken. 

Gouden-Baksteen_Digitaal_1080x1080

Stem op All-Bouw voor 'Digitale Onderneming

van het Jaar'

 

All-Bouw werd opnieuw genomineerd voor een Gouden Baksteen, namelijk die van 'Digitale Onderneming van het Jaar'. Na vorig jaar genomineerd te zijn geweest voor 'werkgever van het jaar' en nipt naast de hoofdprijs te hebben gegrepen, is All-Bouw vastbesloten om dit jaar met 'De Gouden Baksteen' naar huis te gaan.

 

All-Bouw focust niet alleen op het digitaliseren van interne processen, maar ook op het optimaliseren van het buitenwerk d.m.v. digitale toepassingen. De omvang en de schaalgrootte maken van All-Bouw een pionier in het moderniseren en verbeteren van bouwprocessen.

 

Om de begeerde trofee in de wacht te slepen, zijn we afhankelijk van o.a. publieksstemming. Jouw stem is niet alleen een stem voor All-Bouw, maar ook een stem vóór vooruitgang in de bouwsector. We nodigen je dan ook graag uit om via de onderstaande link te stemmen op All-Bouw als ‘Digitale Onderneming van het jaar’.

Is er een match?

 

Heb je interesse in een uitdagende job in een familiale KMO?

Kun je je vinden in deze werkwijze?

Wil jij ook mee je schouders zetten onder het merk All-Bouw?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief!